Selasa, 23 Julai 2013

1069. Bangkitlah Wahai Umat Islam.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ  , الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ , الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ,  مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ , إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ , اهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ  , صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ , غَيْرِ المَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ.

Assalamualaikum w.b.t/السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
. 006. Nota Buat Pengunjung Blog..Gambar 1 : Berbaju putih itu adalah mujahidin Somalia yang datang untuk berjihad di bumi Syria. Tiada istilah perbezaan bangsa mahupon warna kulit dalam menyahut seruan jihad, demi agama dan saudara Islamnya.

Gambar 2 : Itu adalah mujahidin China yang tanpa gentar mengangkat senjata untuk turut sama menyertai mujahidin Syria yang lain. Tiada istilah sempadan memisahkan segalanya.

Gambar 3 : Mereka bertiga merupakan adik-beradik yang datang dari Tunisia ke Syria untuk berjihad bersama-sama dengan mujahidin Syria demi menegakkan agama ALLAH.

Kita? Sori bos...
Ini Malaysia la.. Malam minggu bertenggek dengan betina merempit berkepit tersepit mampos dihimpit lori nasi kampit, Kilauan Emas, AF, Mentor Mantel, Bintang Kecil, Gangstarz. Makin ramai mak bapak sekarang ni mendidik anak jadi beruk duk berdangdut terkinjal-kinjal atas pentas untuk sajian mata orang. Begitulah sebaliknya.

Hentam bukan apa, tak reti bahasa sangat. 
                                                                            K0MEN.

Zulfarizan Zakaria "FABI AYYI AALA IRABBIKUMA TUKAZZHIBAN" = Nikmat Tuhan Manakah Yang Engkau Hendak Dustakan?........muhasabah buat diri kite ni belake kerana Allah S.W.T..... 
Islam menyatakan mahluk adalah hamba Allah S.W.T..
Politik Demokrasi menyatakan Rakyat adalah tuan - 人民当家作主

Perhatian: Pemaparan tajuk-tajuk, gambar-gambar dan segala bagai, adalah pandangan dan pendapat peribadi yang lebih menjurus kepada sikap dan sifat untuk menjadi lebih baik dengan mengamalkan gaya hidup menurut perentah dan larangan Allah S.W.T., antaranya bersikap dengan tiada prasangka, tidak bertujuan untuk kebencian, tidak berkeperluan untuk bersubahat dengan perkara bohong dan tiada kaitan dan berkepentingan dengan mana-mana individu. Jujur., aku hanyalah hamba Allah S.W.T., yang hina dina. BERSANGKA BAIK KERANA ALLAH S.W.T..

Tiada ulasan: