Sabtu, 30 November 2013

2577. Ya Allah doaku hamba-Mu Ya Allah. Lindungilah doaku dan makbulkanlah doaku Ya Allah.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ  , الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ , الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ,  مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ , إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ , اهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ  , صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ , غَيْرِ المَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ.

Assalamualaikum w.b.t/السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
Meja www.peceq.blogspot.comDOA KU HARI INI ......BISMILLAHIRAHMANIRAHIM.....

Yaa...Allah ...

Jangan Engkau berikan KEKAYAAN yang akan membuatku SOMBONG.

Jangan Engkau Anugerahkan RUPAWAN yang akan membuatku EGO.

Jangan Engkau berikan KEMULIAAN yang akan membuatku LALAI.

Jangan Engkau berikan KEKUATAN yang membuatku ANGKUH.

Jangan Engkau berikan KESENANGAN yang akan membuatku LUPA.

Jangan Engkau Berikan KENIKMATAN yang akan membuatku KUFUR.

Jangan Engkau berikan TAHTA yang akan membuatku TERPEDAYA.

Jangan Engkau berikan PAHALA jika membuatku tidak IKHLAS.

Yaa...Allah... Jauhkanlah aku dari sikap UJUB,RIAK SOMBONG dan TAKABUR. Jadikanlah hamba sebagai seorang yang penuh KESYUKURAN dan REDHA atas apa yang diberikan Oleh-Mu... Aamiin ya Rabbal'alamin. 

HTML Setting:

<center><iframe align="center" id="IW_frame_1438" src="http://www.tvquran.com/add/Shatri.htm" frameborder="0" allowtransparency="1" scrolling="no" width="302" height="334"></iframe></center>

Munafik dan kafir laknatullah adalah pemberontak dan pengganas sebenar.
Baca juga:
Penyakit Hasad Dengki.

Semasa hidup sederhanakanlah kegembiraan. Supaya wujud keseimbangan jiwa dan roh, bila menerima kesedihan yang pasti ditemui juga. Mengingatkan diri sendiri menjadi keutamaaan sebelum mengingatkan orang lain . In Syaa Allah ''palis'' sekali dari sifat-sifat sombong dan keji. Semuanya kerana Allah S.W.T.. Amin Ya Rob. (pCq). 

Perhatian: Pemaparan tajuk-tajuk, gambar-gambar dan segala bagai, adalah pandangan dan pendapat peribadi yang lebih menjurus kepada sikap dan sifat untuk menjadi lebih baik dengan mengamalkan gaya hidup menurut perentah dan larangan Allah S.W.T., antaranya bersikap dengan tiada prasangka, tidak bertujuan untuk kebencian, tidak berkeperluan untuk bersubahat dengan perkara bohong dan tiada kaitan dan berkepentingan dengan mana-mana individu. Jujur., aku hanyalah hamba Allah S.W.T., yang hina dina. BERSANGKA BAIK KERANA ALLAH S.W.T.. 

KLIK UNTUK KE MENU UTAMA. eaho™.  

Tiada ulasan: