Ahad, 30 Mac 2014

4177. Sapu 23 keping Tanah 1Malaysia di Selangor dengan premium RM1.00 sekaki persegi.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ  , الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ , الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ,  مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ , إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ , اهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ  , صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ , غَيْرِ المَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ.


Assalamualaikum w.b.t/السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Meja www.peceq.blogspot.com 

WAKIL BN DITELANJANG BULATKAN DALAM ISU ROMPAK TANAH (VIDEO) 

Anda mungkin juga meminati:
Sumber: (Na'im Nikmat @blog: WAKIL BN DITELANJANG BULATKAN DALAM ISU ROMPAK TANAH (VIDEO))

Mahkamah tetapkan 14 April ,bagi Haji Hadi ketepi saman RM2 juta

mantaro at SISI BUKIT - 6 minutes ago
*KUALA TERENGGANU:* Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu menetapkan 14 April bagi keputusan permohonan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang untuk mengetepikan perintah penghakiman ingkar berhubung kes saman fitnah RM2 juta oleh bekas calon PKR bagi kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Besi, Mohd Shamsul Mat Amin. Keputusan itu dibuat selepas Timbalan Pendaftar Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu Mohamad Nasrudin Mohamed, memberi tempoh kepada plaintif, Mohd Shamsul yang diwakili peguam A. Vasudevan menfailkan afidavit balasan yang dikemukakan pihak defendan. Abdul Hadi yang merup... more »

Bukan ke kiri.. tapi pusing 270º pulak dah! Terpusing kepala hotak pembaca!!

Abdullah Othman at Tempayan Retak - 7 minutes ago
Menurut bekas Ketua Juruterbang Penerbangan Serantau MAS, Kapten Datuk Nik Ahmad Huzlan Nik Hussain, gambar dipapar di atas merupakan satu "pencerahan baru" yang kini bercanggah dengan informasi terdahulu yang mengatakan pesawat membuat satu pusingan ke arah kiri. Gambar-gambar terbaharu berkenaan dengan laluan pesawat Penerbangan Malaysia (MAS), MH370 yang dipercayai disediakan oleh kerajaan kepada keluarga di China telah mengubah anggapan awal tentang kes tersebut. Paparan peta itu antaranya menunjukkan pesawat telah membuat satu pusingan 270 darjah ke arah kanan, katanya. Teo... more »

Pelakon Kanak-Kanak Yang Pernah Popular Satu Ketika Dulu

Nas Rul at dairishare - 1 hour ago
Ariadne Richards, who played the role in the movie " Tremors" and " Jurassic Park" Barret Oliver , who played the role in " Infinite history " Became a Scientologist and book printers Carrie Henn, who played well in the sci - fi thriller - horror film " Aliens" Charlie Korsmo , took part in the film " Dick Tracy, " "Captain Hook" and " What About Bob ? Jake Lloyd, who played in three films - "Star Wars Episode 1: The Phantom Menace . ", " Jingle All the Way " and "Get off stars" Jonathan Ke Quan 7 , who played in the successful film " Indiana Jones and the Temple of Doom" and "... more »

Apa Motif Israel Miliki Pesawat Serupa MH370 Ini?

Anak Sungai Derhaka at Anak Sungai Derhaka - 1 hour ago
Selain teori konspirasi melibatkan Amerika Syarikat, satu lagi pihak yang amat hangat diperkatakan sebagai ‘dalang sebenar’ di sebalik kehilangan MH370 adalah puak Yahudi atau Israel. Teori ini dibawakan seorang wartawan Amerika Syarikat yang menulis buku berjudul Solving 9-11: The Deception that Changed the World, Christopher Bollyn. Untuk rekod, Bollyn yang turut membantu Profesor Steven E. Jones dalam menganalis serangan 9-11 telah muncul dengan bukti-bukti yang mengaitkan Israel dalam serangan ini namun mereka berdua telah ‘mendapat susah’ termasuk diserang dan dipenjara. Me... more »

Ahli Keluarga Krew Penerbangan MH370 Lega!!

canang at Cananglahnie - 1 hour ago
Ahli Keluarga Krew Penerbangan MH370 Lega!! Biro Siasatan Persekutuan (FBI) Amerika Syarikat tidak menemui apa2 yg mencurigakan dlm simulator penerbangan yang dirampas dari rumah juruterbang pesawat MH370, Kapten Zaharie Ahmad Shah dan ia sangat melegakan keluarga dan rakan2nya. Menurut laporan, pegawai AS yg rapat dgn penyiasatan dan FBI berkata, siasatan TIDAK menemui sebarang petunjuk daripada peralatan komputer dan simulator Zaharie. Pemangku Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, juga berkata TIADA petunjuk yg mencurigakan ditemui dlm simulator penerbangan mi... more »

Kembar MH370 di Tel Aviv Israel Menjadi Perbincangan Baru Pencarian MH370 (bersama video)

Abdullah Othman at Tempayan Retak - 1 hour ago
Seorang wartawan Amerika Syarikat, Christopher Bollyn yang menulis buku berjudul* "Solving 9-11: The Deception that Changed the World, Christopher Bollyn" *telah membawa satu teori tentang kehilangan MH370. Teori ini menjadi perbincangan hangat dikalangan warga siber setelah sekian lama pencarian MH370 dilihat gagal. Teori ini seiring dengan teori konsiprasi yang melibatkan Amerika Syarikat yang telah banyak kita baca. Selain US sudah pasti tidak lain daripada puak Yahudi atau Israel. Untuk pengetahuan pembaca Bollyn juga turut membantu Profesor Steven E. Jones dalam menganalis... more »
Blogger Home. 
s3v3n

s3v3n
copyright©

Tiada ulasan: