Google+ Badge

Khamis, 5 Jun 2014

5025. MH370 Update.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ  , الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ , الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ,  مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ , إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ , اهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ  , صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ , غَيْرِ المَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ.


Assalamualaikum w.b.t/السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Meja www.peceq.blogspot.com  

Sambungan berita 5024. MH370 - Sekali lagi maklumat bocor....(http://peceq.blogspot.com/2014/06/5024-mh370-sekali-lagi-maklumat-bocor.html)


    • Mohd Arif Jezime semakin hampir dah...bagus betul Sharifah Sofia Syed Rashid ni..kami semua masih mengharap cerita seterusnya...teruskan usaha murni anda..saya bagi 5 bintang..
    • Nur Fairudzaini Ya Allah... Permudahkanlah segala urusan...
    • Fara Syuhada Good job yunk!
    • Nur Fairudzaini Ni dlm buletin utama, DS hishamuddin kata mmg mh370 berakhir di selatan lautan hindi.. Hadoiii... Masih bermimpi di siang hari rupanya...
    • Azwana Mohamed Terima kasih atas info yg menarik ni saudari Sharifah Sofia Syed Rashid..sy menunggu utk info seterusnya.
    • Raja Farah sis Sharifah Sofia Syed Rashid I and my family baru smpi KLIA semalam from India, I satu family terkejut bila tgk berita yg you tuliskan ini sbb mmg betul pun ada berita kami dengar di sini bahawa pegawai tertinggi India mengatakan bahawa penduduk Maldives nampak pesawat MH370 terbang rendah sekitar jam 6.15 pagi menuju keselatan kepulauan hindi tapi kerajaan India terpaksa menafikan disebabkan tekanan dari kerajaan US.
    • Hamzah Sulaiman Sulaiman Terkini yg sy baca ineo kat screen tv3..AUSTRALIA akan siasat dakwaan warga british.
    • Azwana Mohamed HasbunAllah wanikmal wakeel..smoga penumpang dan anak2 kapal semuanya didlm lindungan Allah.
    • Nursharina Mokhtar Ya ALLAH..selamatkn la mereka di mna jua berada..Janji ALLAH tu pasti.amin..
    • Hamzah Sulaiman Sulaiman Beberapa hari lps sy tanye kwn sy yg terlibat dlm operasi SAR di lautan hindi..jwpanye tak ade ape pun yg dieorg jumpe..kesian dieorg letih camtu je..dah la perjalanan nk sampai sana memakan mase 2 mggu
    • Sharifah Sofia Syed Rashid Sementara rundingan terakhir sedang berjalan dan masih belum diputuskan samada utk membebaskan kesemua penumpang dan anak-anak kapal MH370 atau membunuh kesemuanya. Penyiasat mengatakan bahawa terdapat byk teori yg bakal dicipta oleh Amerika utk menyakinkan dunia bahawa MH370 sudah berakhir ataupun terhempas akan disajikan kpd dunia dan kesemua media-media diarahkan utk mengeluarkan berita teori tersebut bagi melengah-lengahkan sementara menunggu rundingan yg sedang dijalankan. Anatar berita yang sudah dicipta ialah :- (i) Sekumpulan saintis antarabangsa sedang mengkaji satu bunyi misteri berfrekuensi rendah bawah laut yang dikesan pada masa yang sama ketika pesawat Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS) MH370 dilaporkan dikesan kali terakhir oleh radar satelit.
      Bunyi terbabit dikatakan berasal dari selatan negara India.
      Ia percayai telah merentasi Lautan Hindi dan telah dikesan oleh dua alat penerima (receiver) sekitar pesisiran pantai dan selatan Perth, Australia
      (ii) Susulan warga Britain yg nampak pesawat MH370 terbakar pada Mac yg lalu ketika membuat pelayaran dan pasukan SAR yg diketuai oleh Australia sedang menyiasat perkara tersebut.

    • Azwana Mohamed HasbunAllah wanikmal wakeel..smoga penumpang dan anak2 kapal semuanya didlm lindungan Allah.
    • Nursharina Mokhtar Ya ALLAH..selamatkn la mereka di mna jua berada..Janji ALLAH tu pasti.amin..
    • Hamzah Sulaiman Sulaiman Beberapa hari lps sy tanye kwn sy yg terlibat dlm operasi SAR di lautan hindi..jwpanye tak ade ape pun yg dieorg jumpe..kesian dieorg letih camtu je..dah la perjalanan nk sampai sana memakan mase 2 mggu
    • Khalala Hoho Hmm..mohon update tntg perkhabaran mereka akn dibebaskn b4 ramadhan Sharifah Sofia Syed Rashid .tq
    • Matkovic Makarov Israel raja fitnah dan hampir semua kakitangan kerajaan amerika syarikat adalah berbangsa yahudi..sebab itu amerika syarikat ikut apa saja perintah israel..saya yakin MH370 adalah rancangan jahat zionis!
    • Nur Fairudzaini Mmg kesian dgn family penumpang mh370 tu kan.. Sedih mengenangkan nasib mrk... Semoga Allah permudahkan segala urusan..
    • Ju Juliana andaikata dorang semua 'dapat kembali' ke pangkuan negara dan kuarga, agak2 bagaimana keadaan dorang dari segi mental, fizikal dan emosi ek..risau pulak
    My Dashboard. 
    s3v3n

    s3v3n.
IP
Facebook NiagaLens


Tiada ada daya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan Allah.
Zulfarizan Zakaria "FABI AYYI AALA IRABBIKUMA TUKAZZHIBAN" = Nikmat Tuhan Manakah Yang Engkau Hendak Dustakan?........muhasabah buat diri kite ni belake kerana Allah S.W.T..... 
 "Sesungguhnya hanyalah kepada Allah aku mengadukan kesusahan dan kesedihanku." (QS. Yusuf: 86) 
Semasa hidup sederhanakanlah kegembiraan. Supaya wujud keseimbangan jiwa dan roh, bila menerima kesedihan yang pasti ditemui juga. Mengingatkan diri sendiri menjadi keutamaaan sebelum mengingatkan orang lain . In Syaa Allah ''palis'' sekali dari sifat-sifat sombong dan keji. Semuanya kerana Allah S.W.T.. Amin Ya Rob. (pCq). 

Perhatian: Pemaparan tajuk-tajuk, gambar-gambar dan segala bagai, adalah pandangan dan pendapat peribadi yang lebih menjurus kepada sikap dan sifat untuk menjadi lebih baik dengan mengamalkan gaya hidup menurut perentah dan larangan Allah S.W.T., antaranya bersikap dengan tiada prasangka, tidak bertujuan untuk kebencian, tidak berkeperluan untuk bersubahat dengan perkara bohong dan tiada kaitan dan berkepentingan dengan mana-mana individu. Jujur., aku hanyalah hamba Allah S.W.T., yang hina dina. BERSANGKA BAIK KERANA ALLAH S.W.T.. 

eaho™.eaho™.

Tiada ulasan: