Google+ Badge

Khamis, 10 September 2015

5962. Dusta cinta.

#
Bismillahirrohmanirrohim.

Lelaki Ini Ke United Kingdom Untuk Suprise Kan Girlfriend Namun Semuanya Hampa Apabila..

Cinta jarak jauh ni bukannya senang, ia memerlukan kepercayaan yang kuat antara satu sama lain. Dah banyak kali dah kami dengar cinta jarak jauh yang akhirnya terkandas di tengah jalan. Sama ada pasangan tu dah jumpa orang lain atau pun memang tak boleh berjauhan dengan orang tersayang.

Kali ni kami nak kongsi dengan anda kisah seorang lelaki yang ingin buat surprise untuk girlfriend di UK. Perhh jauh tu, sanggup berhabis duit untuk ke sana.. Bukannya murah. Tapi bila sampai sana, perkara yang tak disangkakan berlaku.. Haihh kesian lelaki ni..

‘I planned the surprise for months’
“She’s studying in the UK and i was in canada. It was okay i guess. We used to skype everyday. After graduating, i decided to stop by her university before going back to malaysia. She didnt know i was coming, i planned the surprise for months. She really liked snowglobes for some reason so i brought along a dozen of them in a seperate luggage because there were big. I arranged the snowglobes infront of her house just for extra effect.

‘I was excited to see her and when she came out..’

I was excited to see the look on her face. When she came out and saw me, she didn’t seem happy. She had a worried face on her. That was when i realized there was another guy in the house. I went back to my hotel room and sat there crying for two days before a friend picked me up. They’re married now”-Imran Zaki, Kuantan #HumansOfkoNY

Sumber: Instagram @afifkony
Disalin semula dari http://www.ohbulan.com/

Cerpen: Cinta Yang Didustai.

Sekian lama kita bina.....jika ini ab putuskan dn pengahiran yg harus Ayg hadapi Ayg redha....Ayg tahu ab byk pilihan....ramai peminat ab.... dn Ayg tahu ab x kn pertahankan Ayg sbb cinta ab sebatas kata kata.....
Allah sahaja yg tahu perasaan Ayg buat ab.....
Bulan menampakkan dirinya yg.....Now Ayg hanya mampu menangis.......
Ayg tahu..... Ayg jahat dn mugkin bukan yg terbaik buat ab....Ab adalah insan yg terbaik yg pernah Ayg temui.....Terimakasih sbb mengajar Ayg erti kerinduan.....
Jika,satu hari Nnti Allah prkenankn Ayg dtg malaysia Ayg harap Ab nk temui Ayg......walau kita sudah tidak bercinta walau ab dh x sudi gn cinta Ayg namun satu ikatan silaturahim kerana Allah syg x kn putuskan....
Harap ab bertemu gn insan baik yg x mcm Ayg.....
Jika sblm ni Ayg tggu B hgg a berhari hari kadang Ayg inbox ari isnin hari rabu ab muncul.....namun skrg cukup Ayg tggu ab dlm hati.....
Bukan senang nk melupakan.....itu yg perlu ab tahu......
Maaf kn Ayg.... 167pp

Sumber: Sini

Selingan: 


Opppp tawa jangan terbahak-bahak macam gambar tu... nanti syaitan laknatullah tumpang seronok. Berpesan-pesan kepada diri sendiri dan sahabat-sahabat tetamu www.peceq.blogspot.com JazakAllah Bil Khair hadirnya
#

Tiada ulasan: