Sabtu, 20 Julai 2013

1053. Duta Israel pula nobat Al Sisi sebagai hero yahudi.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ  , الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ , الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ,  مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ , إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ , اهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ  , صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ , غَيْرِ المَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ.

Assalamualaikum w.b.t/السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
. Akhbar 'Middle East Monitor' menyebut bahawa duta Israel telah menyatakan sekembalinya beliau dari Kaherah, "Sesungguhnya semua rakyat Israel memandang General Abdul Fattah As Sisi sebagai seorang hero nasional untuk semua orang yahudi. Perkara ini disahkan lagi apabila beliau juga menyatakan demikian di dalam radio Israel bahawa As Sisi bukan seorang hero national bagi negara Mesir tetapi hero bagi seluruh kaum yahudi di Israel dan seluruh dunia. Terdahulu sebelum itu Al Sisi dinobat sebagai hero yahudi dan Israel oleh media Israel Sumber : نبض رابعة ‪#‎mesirkini‬ adios 
 
Akhbar 'Middle East Monitor' menyebut bahawa duta Israel telah menyatakan sekembalinya beliau dari Kaherah, "Sesungguhnya semua rakyat Israel memandang General Abdul Fattah As Sisi sebagai seorang hero nasional untuk semua orang yahudi.

Perkara ini disahkan lagi apabila beliau juga menyatakan demikian di dalam radio Israel bahawa As Sisi bukan seorang hero national bagi negara Mesir tetapi hero bagi seluruh kaum yahudi di Israel dan seluruh dunia.

Terdahulu sebelum itu Al Sisi dinobat sebagai hero yahudi dan Israel oleh media Israel 

Sumber : نبض رابعة
‪#‎mesirkini‬
Gendang Perang - LIGHTING THE FIRST FIRE IS EASY : Duta Israel pula nobat Al Sisi sebagai hero yahudi.Zulfarizan Zakaria "FABI AYYI AALA IRABBIKUMA TUKAZZHIBAN" = Nikmat Tuhan Manakah Yang Engkau Hendak Dustakan?........muhasabah buat diri kite ni belake kerana Allah S.W.T..... 

Perhatian: Pemaparan tajuk-tajuk, gambar-gambar dan segala bagai, adalah pandangan dan pendapat peribadi yang lebih menjurus kepada sikap dan sifat untuk menjadi lebih baik dengan mengamalkan gaya hidup menurut perentah dan larangan Allah S.W.T., antaranya bersikap dengan tiada prasangka, tidak bertujuan untuk kebencian, tidak berkeperluan untuk bersubahat dengan perkara bohong dan tiada kaitan dan berkepentingan dengan mana-mana individu. Jujur., aku hanyalah hamba Allah S.W.T., yang hina dina. BERSANGKA BAIK KERANA ALLAH S.W.T.. 

Tiada ulasan: