Google+ Badge

Rabu, 8 Julai 2015

5561. Ping Busuk (Babab.Net)


♡ ﺑِﺴْــــــــــــــــﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴْـــﻢ ♡
◆▬▬▬▬▬ஜ  ஜ▬▬▬▬▬◆
☆•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•★´¨`*•.¸¸.•★
♡ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه ♡
◆◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙ஜ۩۩  ۩۩ஜ◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◆

اللهُــــــم ۩★۩ صَـلٌ ۩★۩ علَى سَــيدنـا مُحـمَّـدْ ۩★۩ وعلَى آل ســيدنا مُحـمَّـدْ ۩★۩ كما صلٌيت علَى ســيدنـا إِبْرَاهِيـمَ ۩★۩ وعلَى آل سًــيدنــُا إِبْرَاهِيـمَ ۩★۩ وبارك علَى ُسَــيدنـُا مُحــمَّـدْ ۩★۩ وعلَى آل سَـيدنا مُحـمَّــدْ ۩★۩ كما باركت علَى سًـيدنا إِبْرَاهِيمَ ۩★۩ وعلَى آل ًسيدنا إِبْرَاهِيمَ ً۩★۩ فى الْعَالَمِينَ ۩★۩ إن ك حَمِيدٌ مَجِيدْ

♡ ﷺ ♡ ﷺ ♡ ﷺ ♡ ﷺ ♡ ﷺ ♡

◆◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙ஜ۩۩ ♡ ۩۩ஜ◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◆

♡  الحمد لله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى آله وصحبه أجمعين
“”
استغفر الله لا إله إلا هو الذي الحي القيوم واتوب إليه
استغفر الله لا إله إلا هو الذي الحي القيوم واتوب إليه
استغفر الله لا إله إلا هو الذي الحي القيوم واتوب إليه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ , الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ , الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ , مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ , إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ , اهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ , صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ , غَيْرِ المَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
الحمد لله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى آله وصحبه أجمعين
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
آمين...آمين... آمين... ياالله يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِن
ﺑِﺴْــــــــــــــــﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴْـــﻢ
 •
“”
*


Dikongsi secara umum  -  20 Mei 2015

Cara letak kod auto ping babab.net dalam blog, laman ping busuk.org kini dikenali babab.net, ping busuk bertukar kepada babab, cara letak kod auto ping babab dalam blog, tutorial pasang dan masukkan code auto ping babab di blog, panduan guna ping artikel babab, perbezaan dan kelebihan letak kod banner dan kod widget babab.net dalam blog, gambar babab.net

http://umikasum.blogspot.com/2015/05/cara-letak-kod-auto-ping-bababnet-dalam-blog.html

#bababnet  

Cara letak kod auto ping babab.net dalam blog, laman ping busuk.org kini dikenali babab.net, ping busuk bertukar kepada babab, cara letak kod auto ping babab dalam blog, tutorial pasang dan masukkan code auto ping babab di blog, panduan guna ping
Pautan: https://plus.google.com/103351997079757442970/posts/PY1dXbxpuKc

  1. ping busuk @Qoo10

    www.Qoo10.my/Discount
    Up to 95% Off Great Products Lowest Price Online in Malaysia
    More from www.Qoo10.my/Discount »
    Ad by RocketTab | x

  2. Ping B60 Putter - Search for Ping B60 Putter.

    About.com/Ping B60 Putter
    Find Expert Advice on About.com.
    More from About.com/Ping B60 Putter »
    Ad by RocketTab | x

  3. Facebook® Account Sign Up

    Facebook.com
    World's Largest Online Community. Join for Free & Enjoy the Benefits!
    More from Facebook.com »
    Ad by RocketTab | x

Hasil Pencarian



  1. PING BABAB : Raksasa Aggregator Malaysia BABAB.NET

    babab.net/
    Kempen Promosi dan Iklan Kami memerlukan jasa baik anda untuk menyokong kempen pengiklanan dalam website kami. Serba sedikit anda telah membantu ...
  2. Ping Busuk | Kategori gosip

    pingbusuk.org/tag/gosip/
    isteri buat laporan polis saiz suami terlalu besar gamb.. APA DOSA SI KEMBAR INI 410 hits. apa dosa si kembar ini. Kantoi Gelagat Lelaki Ambil Gambar ...
  3. Ping Busuk | Kategori pelik

    pingbusuk.org/tag/pelik/
    ... dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT ... Laman Ping.Busuk ...
  4. Ping Busuk | Kategori berita

    pingbusuk.org/tag/berita/
    ... dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT ... Laman Ping.Busuk ...
  5. Ping Busuk Kini Dikenali Babab.net - hasrulhassan.com

    www.hasrulhassan.com › Sembang Blogger
    12 Mei 2015 - Ping Busuk kini dikenali sebagai Babab.net. Sudah empat tahun laman web aggregator Ping Busuk bertapak di dunia online. Ia mula ...
  6. Cara letak kod auto ping babab.net dalam blog, laman ping ...

    https://plus.google.com/.../posts/PY1dXbxpuKc
    20 Mei 2015 - Cara letak kod auto ping babab.net dalam blog, laman ping busuk.org kini dikenali babab.net, ping busuk bertukar kepada babab, cara letak kod auto ping babab ...
  7. Ping Busuk bertukar kepada Babab.Net, laman ping busuk ...

    https://plus.google.com/.../posts/2kKyHSR1a3V
    18 Mei 2015 - Ping Busuk bertukar kepada Babab.Net, laman ping busuk penyumbang trafik blog, ping busuk atau dikenali babab.net mudah digunakan untuk sebar dan ...
  8. PING BUSUK memang terbaik - Informasi Menarik Dunia

    plbgaimacam.blogspot.com/.../review-ping-busuk-memang-terbaik.html
    Kali ini aku nak kongsi dan buat review tentang website PING BUSUK. Inilah website yang paling popular untuk ping entri setakat ini. Untuk pengetahuan ...
  9. LAMAN PING BUSUK .ORG BERUBAH WAJAH ? | Pingje

    www.pingje.org/.../laman-ping-busuk-org-berubah-wajah--%7C-ini-blog...
    22 Jun 2013 - Pingje.org adalah laman perkongsian pelbagai jenis artikel terutamanya berita terkini,isu semasa,sukan,hiburan,infomasi,teknologi,lawak ...
  10. Busuk.org Blog Lucah Makin Menjadi-jadi - Aminin (dot)

    www.aminin.my/2013/06/busukorg-blog-lucah-makin-menjadi-jadi.html
    16 Jun 2013 - Tersentak ternganga time ni Am nak ping artikel kat busuk tapi niat tuk ping tu tertiba menyembah ke tanah. Mau tak tercabut jatung orang tua ...

http://plbgaimacam.blogspot.com/2012/09/review-ping-busuk-memang-terbaik.html
http://pencetus.com/untuk-mohon-kerja-di-singapura-mesti-makan-babi/
http://plbgaimacam.blogspot.com/2015/06/lagi-4-foto-paling-cantik-nur-azira.html
 (¯`• ßý: ¤§º£¡Ð™¤ •´¯)

Tiada ulasan: