Ahad, 30 Ogos 2015

5828. Mengapa Menangis, takut kehilanganmu.

#Mengapa Menangis ?

Mohd Khalil pada USTAZ MOHD KHALIL (Kadi Kluang), Blog Peribadi Saya - 40 minit yang lalu
"Mengapa Semua Menangis Padahal Aku Selalu Tersenyum Usap Airmata Mu Aku Tak Ingin, Ada Kesedihan....." "Tuhan, Terserah Pada Mu Aku ikut Mahu Mu Tuhan Ku Catat Semua Ceritaku Dalam Harian Ku"

TAKUT KEHILANGANMU - DENIS CHAIRIS

MILx HASHIM pada #JMBELOG.blogspot.com - Sejam yang lalu
akan ku jaga kisah cinta kita jangan pernah ada hati yang terluka sungguh ku takut jika engkau jauh karena aku takut kau berpaling dariku ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu jangan pernah kau pergi, pergi meninggalkanku ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu jangan pernah kau hilang, hilang dari cintaku jangan ada dusta di antara kita karena ku tak sanggup hidup tanpa cintamu ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu jangan pernah kau pergi, pergi meninggalkanku ku takut sungguh takut, takut kehilanganmu jangan pernah kau hilang, hilang dari cintaku sampai rambutku memuti... lagi »

BERSIH 4: Aksi pijak gambar Najib, Hadi ini tidak sepatutnya berlaku sekiranya...

kerengga pada KERENGGA - Sejam yang lalu
Faiz Zainudin   Gambar menunjukkan seorang wanita memakai t-shirt Bersih memijak gambar Najib dan Hadi mula diperkatakan pengguna media sosial. KUALA LUMPUR: Perserta Bersih 4.0 didakwa mula bertindak kurang ajar apabila melakukan aksi memijak gambar Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang. Perbuatan itu berjaya dirakam dan mula menjadi viral

PELIK !!! KARUT !! Polis Melaka tangkap individu pakai baju kuning bertulisan Melaka !!!

canang pada Cananglahnie - Sejam yang lalu
PELIK !!! KARUT !! Polis Melaka tangkap individu pakai baju kuning bertulisan Melaka !!! "Semua yang ditahan telah dibawa ke balai polis berhampiran dan dilepaskan dengan jaminan polis setelah diambil keterangan mereka," kata Ketua Polis Melaka Datuk Chuah Ghee Lye. Beliau berkata 3 orang pula ditahan dalam sekatan jalan raya yang dilakukan pihak polis di negeri ini pada petang semalam. Chuah berkata seramai 9 orang telah ditahan di Dataran Pahlawan, Bandar Hilir di sini pada pukul 10.30 malam pihak polis akan meneruskan pemantauan terutamanya di kawasan tumpuan hari ini bagi memasti... lagi »

GAMBAR GAMBAR

AMIR Wartawan Rasmi LR pada WARTAWAN RASMI LAMAN REFORMASI - Sejam yang lalu
*GAMBAR GAMBAR DARI :* * WRLR,* * ABU KASIM, AZRIN SHAH AZIZ,LAN AMPANG,Chin Siew Chin,*

HARI KEDUA HIMPUNAN BERSIH 4 MEMBERI MESEJ DAN ISYARAT YANG JELAS BETAPA PKR DAN GHB GAGAL UNTUK MENYERAHKAN SOKONGAN WARGA MELAYU KEPADA HIMPUNAN BERSIH 4.

OMAK KAU!!!! pada Omak Kau!!!! - Sejam yang lalu
*Masuk hari kedua Himpunan Bersih 4.0 ternyata angka kehadiran para peserta jauh berkurangan dari semalam ... Walau bagaimana pun pecahan ras dan kaum yang hadir boleh dikatakan masih kekal melebehi 80 peratus warga Tionghua dan selebihnya 20 peratus campuran Melayu dan kaum India dimana Melayu melebehi, kira-kira sembilan jam sebelum perhimpunan selama 34 jam berakhir tengah malam ini.Kebanyakan mereka berada di sekitar simpang Jalan Tun Perak-Jalan Tuanku Abdul Rahman, kawasan paling dekat dengan Dataran Merdeka yang dibenarkan.Jam lebih kurang 3.30 p... lagi »


#

Tiada ulasan: