Google+ Badge

Ahad, 3 Julai 2016

6016. Lelaki patut tau... Mengintai kamar hati seorang yang bernama perempuan.

Bismillahirrahmanirrahim.
Alhamdulillahirabbilalaamiin.
Dengan izin dan kehendak-Nya Allah Tuhan Yang Maha Esa ...kita adalah kalangan hamba-Nya yang terpilih untuk beroleh hidayah-Nya, redho-Nya, rezeki-Nya, keberkatan-Nya serta rahmat-Nya dan juga Syafaat Nabi Muhammad kekasih Allah, Junjungan kita Rasulullah di akhirat kelak. Aamiin Ya Robbalalaamiin.
Lelaki... Please baca niee..
lelaki harus kau sedar, perempuan ni susah nak faham. Kadang dia manja gila, kadang dia mengamuk, happy, sedih, kadang layan kau nak taknak. 


Sometimes bila diorang marah, dia akan maki kau. Satu aku nak cakap, even dia buat camtu, dia takda laki lain. 

kalau kau rse dia slalu sakitkan hati kau, kau jangan balas balik. kau jangan bagi dia rasa apa yang kau rasa. sebab? kau LELAKI, kau kuat. kau tak boleh expect yang dia kuat. No. 

Bila kau balas balek, trust me, perasaan dia kat kau makin lama makin kurang. sbb dia rse kau tak faham dia. 

Bro, kami nakkan perhatian je. prempuan ni special. hati perempuan lembut, cepat sedih, bahagia dengan org yg dia syg. 

Jangan nanti bila dia dah tak tahan, dia move on, time tu kau nak menyesal. Time tu lah kau akan rindu gedik dia, manja dia, gila gila dia. 

Ingat weyy. kau tu lelaki, perasaan lain. Jangan pernah kau berubah walau sedikit. Sebab perempuan bila dia tau kau berubah, benda pertama yang dia anggap, 'kau ada orang lain'


Tiada ulasan: