Isnin, 25 Disember 2017

6775. China sebagai proksi yahudi laknatullah.

ﺑِﺴْــــــــــــــــﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴْـــﻢ


Allah berfirman yang bermaksud; “Kehidupan dunia hanyalah kesenangan yang memperdaya” (QS: Al Imran 3:185)

ماشاءاللهسبحان اللهالله اکبر
Cukup tempoh kena ngap juga dengan yahudi. Sebab now yahudi laknatullah akan berkawan dengan sesiapa sahaja kecuali Islam., untuk mencapai matlamat penyembahan syaitan laknatullah. 

Pinjaman RM55 Billion Projek ECRL: Apa Aset Negara Yang Jadi CAGARAN.

Thailand menolak tawaran pinjaman dari China bagi membiayai pembinaan landasan keretapi laju Bangkok - Nakhon Ratchasima sepanjang 253 km. Kos pembinaan landasan tersebut ialah Bath179 billion dan Thailand pada awal nya bercadang untuk meminjam sebanyak 25 peratus dari kos tersebut dari China.

Kenapa Thailand MENOLAK tawaran pinjaman tersebut?.

Sebab selain dari KADAR PINJAMAN yang tinggi, China juga mengenakan syarat di mana mereka di benarkan MERAMPAS apa-apa ASET milik kerajaan Thailand jika gagal membayar hutang tersebut.

Sebagaimana China  merampas LIMA LOMBONG arang batu milik Laos apabila negara tersebut gagal melunaskan pinjaman bagi pembinaan landasan keretapi laju dari Vientiene ke selatan China.

Persoalannya sekarang, di dalam perjanjian pinjaman RM55 billion antara China dan Kerajaan Malaysia bagi pembinaan ECRL, apa pula ASET negara yang telah di pertaruhkan sebagai CAGARAN?. 

Apa SYARAT SYARAT di dalam perjanjian pinjaman tersebut yang di rahsiakan dari KITA?.

Alhamdulillah. Semua sahabat. Personal whatsApp dari geng pas. 


Jangan bagi kepercayaan lagi untuk parti sedemikian dari terus berkuasa. Geran tanah felda Di Kota Kuala Lumpur yang tak jauh dari mata pun, tiba-tiba boleh pindah milik. Adalah tuu tangan-tangan ghaib. Kalau amanah xkan jadi macam tu. Itulah kalau semua organisasi dikuasai orang politik. Semua bidang kalau boleh mesti nak ada orang politik.

Ingat pesan Allahyarham P.Ramlee jangan salah X. T dpt najis.
Lagu Anak Kecil Main Api... sekadar lagu tapi hakikatnya hancus... sebab musababnya praktisnya xada sejak 1982 dulu. 35 tahun dahulu.

Seingat aku kali terakhir aku tinggalkan Singapura tahun 1985 dan aku kembali ke Singapura 20 tahun kemudian. MasyaAllah kalau orang-orang parti tuu dok kutuk buat jarum pun xtahu. Ahhh tanah sekangkang kera. Akhirnya pi hantar kayu balak Ke Singapura. Singapura proses dan cop kayu kayan Malaysia sebagai MADE IN SINGAPORE. Banyak lagi juak-juak nie akhirnya bantu Singapura berkembang dan bertitle NEGARA MAJU. Malaysia? Makin meletop? Teringin ada orang derma kat aku RM10k jadilah, tanpa syarat.

Kissinger-Sepuluh Tahun Lagi Israel Akan hancur. 


SEBAGIAN kalangan menduga bahwa umur Israel tidak akan lama lagi. Ide keruntuhan Israel tak lagi terhindarkan setelah seorang pejabat Amerika secara eksplisit membeberkan sebuah fakta. Tokoh diplomat Amerika, Henry Kissinger mengatakan bahwa “Dalam 10 tahun kedepan, tidak akan ada lagi Israel.”
Pernyataan Kissinger mungkin datar dan tidak berdasar. Kissinger mengatakan bahwa Israel dalam bahaya, namun bisa diselamatkan jika Amerika Serikat memberikan tambahan triliunan dolar dan menghancurkan negara musuh dengan pasukan militer Amerika. Ia memang tidak menawarkan jalan keluar, Kissinger hanya menyatakan fakta bahwa pada tahun 2022: Israel tidak akan lagi ada.


Seorang kolumnis dan analis politik, Kevin Barret menunjuk sebuah studi yang dilakukan oleh USIntelligence Community (IC), yang terdiri dari 16 badan intelijen Amerika Serikat, awal tahun ini, berjudul “Persiapan untuk Pasca-Israel di Timur Tengah.” 

Hasil laporan IC ini menguatkan pendapat Kissinger tentang kehancuran Israel

“16 badan intelijen Amerika Serikat sepakat bahwa Israel tidak bisa menahan gerakan raksasa pro-Palestina yang ditandai dengan gerakan revolusi Arab, kebangkitan Islam, dan kebangkitan Iran,” tambah Barret. 

Sumber: 
http://www.islampos.com/kissinger-sepuluh-tahun-lagi-israel-akan-lenyap-19009/
.

Tiada ulasan: