Rabu, 16 Mei 2018

Banyaknya kangkong dalam organisasi kerajaan, sebelum ini. 7646.

Ingatkan Profesor kangkong sahaja yang ada, rupa-rupanya kangkong begitu membarah dalam Organisasi Kerajaan Malaysia, Badan-badan Berkanun dan sebagainya. 

Terima kasih individu yang WhatsApp dari Singapura yang berhujah menyokong Kerajaan Malaysia dulu yang kliptokrat. Begitu juga Melayu Singapura yang berhujah menyokong umno.

Ketahuilah yang menggadaikan Singapura ialah Umno. Bukan itu sahaja yang menggadaikan Pulau Batu Putih dan Landasan Keretapi dari Woodlands ke Tanjung Pagar., adalah umno. Perlu diketahui rentetan Singapura tergadai, umno kemudiannya mengejek LKY ...aaah tanah sekangkang kera takkan maju punya. Buat jarum pun tak tahu, nak tadbir negara. Lihat sekarang Singapura tidak seperti cacian umno berpuluh-puluh tahun dahulu.

Now pengundi Malaysia yang interleknya tidak mudah terpegaruh, tidak mudah tersogok dengan dedak rasuah, tidak boleh terima isu perkauman, tetktik pecah perintah untuk kekal berkuasa dan memperguna isu Islam untuk terus kekal sebagai penguasa., telah menyatu menolak umno ke barisan pembangkang.

Aamiin. 
Apa khabar: 

Kementerian-kementerian Kerajaan Malaysia
Jabatan-jabatan Kerajaan Malaysia
Felda
FGV
Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat
Lembaga Urusan Tabung Haji
Lembaga Tabung Angatan Tentera
Kumpulan Wang Simpanan Persaraan
Proton 
MAS
dan banyak lagi. 


<: 5="" 76="" c="" d.="" e="" f="" g="" km="" l="" nl="" nv="" q="" t="" u="" y="" yi="">Tiada ulasan: