Sabtu, 23 Disember 2017

6754. If kamu Islam mari kenali yahudi laknatullah - Illuminati sebagai jenama komersil 'The Hidden Hand' amat menghargai sejarah .

ﺑِﺴْــــــــــــــــﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣِﻴْـــﻢ

Allah berfirman yang bermaksud; “Kehidupan dunia hanyalah kesenangan yang memperdaya” (QS: Al Imran 3:185)

ماشاءاللهسبحان اللهالله اکبر
BANGSA PILIHAN TUHAN MESTI MENGUASAI DUNIA TEPAT PADA MASANYA.


Mengapa rakyat Paletin yang menjadi sasaran, tidakkah Amerika Syarikat sudah cukup menjadi hamba mereka? Tidak cukupkah lagi PBB menjadi kuda tunggangan mereka? Mengapa mahu berkeras menguasai dunia di atas penderitaan Palestin? Semua itu gara-gara Yahudi bertindak berdasarkan kepercayaan mistik mereka yang aneh. 

Sebab itu pakar strategi politik dan ketenteraan antarabangsa juga sukar hendak meramalkan tindakan Yahudi dan proksi mereka seterusnya. 

Kita tidak akan tahu jika kita tidak belajar ciri-ciri spiritual mereka dan sejarah bangsa mereka. BELAJAR MEMAHAMI SEJARAH adalah teramat penting, lebih penting dari belajar matematik dan sains berjam-jam sampai menjadikan kita dan anak-anak kita robot dan mesin kepada Yahudi yang amat menghargai sejarah bangsa mereka. 

Orang yang pakar dalam sejarah kemanusian adalah pemimpin dan bos kepada para saintis, jurutera dan doktor, anda sedarkah hakikat ini? 

Illuminati sebagai jenama komersil 'The Hidden Hand' amat menghargai sejarah sebab sejarah mereka pun merentasi beribu-ribu tahun! 

Jika anda belajar tentang kronologi sejarah mistik mereka, anda mungkin berasa janggal dengan kisah mereka yang diselubungi dunia sihir seperti dalam kisah Harry Porter dan kisah-kisah epik seperti The Lord of The Rings (Hollywood adalah tempat mereka meluahkan perasaan dan kisah hidup mereka). 

Sungguh! Jika anda terjebak lebih jauh dalam masalah ini anda akan sampai kepada kenyataan bahawa keturunan Raja-raja Eropah dipilih berdasarkan Darah Naga dan tradisi ini diteruskan kepada pemilihan Presiden Amerika. 

Sesiapa yang tidak memiliki darah ini adalah tidak layak menduduki takhta pemerintahan. Masalah Darah Naga ini penuh dengan mitos dan dongeng, kuasa mistik dan Iblis, makhluk-makhluk purba seperti naga, garuda berkepala dua atau kuda bertanduk (unicorn). 

Semua perkara yang tidak masuk akal ini anehnya dianuti oleh kerabat diraja Eropah terutamanya Diraja England, ahli-ahli politik mereka serta pemimpin-pemimpin industri mereka. 

Ritual-ritual misteri sering dijalankan dan orang-orang terpilih adalah dari keturunan ini kerana darah mereka yang istimewa dan menjadikan sesuatu sihir terlaksana dengan sempurna.DI TAHAP LEBIH TINGGI KITA TIDAK BERMUSUHAN DENGAN PENGANUT YAHUDI DAN KRISTIAN yang dungu tetapi dengan pengikut AGAMA MENYEMBAH SYAITAN. 

Perintah dan Larangan Allah. 

Sebab itu Allah terus terang melarang manusia menyembah syaitan di dalam surah Yasin ayat 60 "Bukankah Aku telah memerintahkan kepadamu hai Bani Adam supaya kamu tidak menyembah syaitan? Sesungguhnya syaitan itu adalah musuh yang nyata bagi kamu." 

Allah tidak mengatakan jangan menyembah Kristian atau Yahudi atau lain-lain kerana persoalannya adalah amat kecil dan lekeh jika dibandingkan hakikat bahawa sejarah dunia dicatur secara sistematik oleh para pengikut penyembah Iblis Syaitan. 

Editan dari sumber asal, untuk tujuan yang baik jua, untuk Allah dan kerana Allah. 
http://mistisfiles.blogspot.com/2009/01/temubual-sempena-serangan-israel-ke.html
http://warisansunankalijaga.blogspot.my/2010/10/mistik-melayu-vs-mistik-yahudi.html

Tiada ulasan: